6 Haziran 2012 Çarşamba

"Bünyamin: Yazı Dizisi "Oh Yandan Yandan"


Bilmem farkında mısın Bünyamin ama insanlar ayrılık acısından kariyer yapmaya başladı.

Bu konuda ki en güzel örnek tabi ki acılı genç kızların basın sözcüsü, sağ elini havada sallaya sallaya “oh yandan, gittin rahatladım yenisini buldum tokatladım, oh ohh” ayarında çığırarak yeni kocasını bulan Demet Akalın.

Bilmem hatırlar mısın Bünyamin ama bu şarkıcımız İbrahim Kutluay zamanında dana gibi, yanakları tostoparlak bi kadındı. Şişman filan değildi. Ama şimdiki halinden en az iki beden büyüktü. Kıçına tekmeyi yemesiyle iğne ipliğe dönmesi bir oldu. Gerçi böyle de Kibariyenin annesine benzedi ama zaten bacaklarına bakmaktan yüzüne pek sıra gelmiyor ki Bünyamin..

Yine malum birliktelik sırasında yaptığı ve hatta klibinde İbrahim Kutluayı oynattığı bi şarkısı vardı, üşenmedim sözlerini buldum, nakaratı tam olarak şöyleydi has odabaşım... Erkek dediğin sarmalar (sarmalar, sarmalar) Kadın dediğin çalkalar (çalkalar, çalkalar) Kara kaşlım o gözlerin hergün beni oyalar Şimdi bu şarkılarla bu kadın kimin sesi olucaktı ki Bünyamin.

Öfkeli genç kızların öfkesini kim duyurucaktı? Eski sevgiliye kim ayar verecekti? Allahtan terk edildi de özünü buldu Bünyamin. Zaten bu repertuarla anca evde dolmalardı. Sanırım yer yüzünde kimseye ayrılık böylesine yaramamıştır. kariyer yap, para yap, bilmem kaç tane koca yap, son kocayla reality show yap..

Allah herkese İbrahim Kutluay terk etmiş şansı versin. Beni terk etse eminim Deniz Seki'yi dışarı çıkarıcak kudrete ererdim. Ulan var ya uçak filosu alırdım her gece reina da o manken senin bu manken benim takılırdım.Kadına kadın paraya para demezdim Bünyamin.Öyle bir gaz, öyle bi motivasyon.
Tespitim şudur ki, bu acılı kadın hikayesi çok sağlam iş yapıyor, Pucca mesela Bünyamin..

Bilmem kaç yıldır yaşadıklarını pucca takm adıyla yazan hatun. Kitlelerle paylaşan en sonunda cem mumcu tarafından keşfedilip kitap çıkaran blogger. Onun hikayesi de çok farklı değildi.. Yine sancılı bi ayrılık sonrası eski sevgilisinden intikam amacıyla bu blogu açmış. Tabi o unuttum boyunu posunu söylemekten ziyade sevgilisinin fotoğrafını gay pornolarına montajlamak gibi demet akalını aşacak daha arza yöntemler de deniyor ama sen mevzunun özünü anladın Bünyamin.

Terk edilen kadının şerrinden korkacağın gibi ününden de korkacaksın arkadaşım. Ayrılık acısı çeken erkek en fazla bi emre aydın ne bilim hadi bilemedin çok çok bi feridun düzağaç falan oluyor. Böle bi köşede ağlak ağlak, “üşüdüysen içimin camlarını kapıyım da ısın” falan gibi sıfır atraksiyon sıfır heyecan laflar.Kızlar bayılıyor ama Bünyamin, o ayrı. Sıkıcı ayrılık, sıkıcı reaksiyon. Ama kadın öyle mi? Renk var lan geride kalan kadında. Bu kadın Demet Akalın da olsa renkli, pucca da olsa.

Sen öle bıy bıy içinin camlarını kapat. Ölücen lan havasızlıktan. İyisi mi bizde bulalım. Ama kafaya taktım. Ben de kendime önce bi sevgili bulup sonra kendimi en acılı şekilde terkettireceğim Bünyamin sana da tavsiye ederim...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder