19 Nisan 2013 Cuma

" Ey Türk Gençliği"


Birinci vazifen, bol retweet yaparak Türkiye gündemini belirlemek, Türk twitter trend topic listesini, ilelebet dünya gündemine sokmaya çalışmak ile birlikte facebook üzerinde sahip olduğun sayfaların, kendi profilindeki takipçilerin sayısını müdafaa etmek ve arttırmaktır.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli sosyal medyadır.

Tabletlerin, telefonların ve bilgisayarların senin, en kıymetli hazinendir. En keyifli anında bile seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek; insanlar, şarj, priz, batarya ya da elektrik sıkıntıları adında bedhahların olacaktır. Bir gün, twitter trend topic listesini ya da facebook sayfanı müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın yerin, ev mi, tuvalet mi, bar mekanı mı, arkadaş ortamı mı, seyahat mi olduğunun imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin!

Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. Şifreni ele geçirmeye çalışacak düşmanlar, sayfalarını hacklemeye takipçi listene göz dikmeye çalışabilirler. Bütün sosyal medya kullanıcıları arasında emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.

Cebren ve hile ile tt listesi; directionerler, troller, hackerler tarafınca bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün hesaplarına girilmiş, bütün sayfa ve profillerin çalınmış ve memleketin sosyal ağlarının her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.

Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, sosyal medyanın dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu sayfa sahipleri ve takipçi satan kişiler şahsî menfaatlerini, müstevlilerin kirli emelleriyle tevhid edebilirler. Twitter listesi; sayfan ve takipçilerin, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı!
İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; bol retweet yaparak Türkiye gündemini belirlemek, Türk twitter trend topic listesini, ilelebet dünya gündemine sokmaya çalışmak ve facebook üzerinde sahip olduğun sayfaların, kendi profilindeki takipçilerin sayısını müdafaa etmek ve arttırmaktır.

Muhtaç olduğun kudret, tabletlerinde, telefonlarında, bilgisayarlarında ve damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder