10 Haziran 2012 Pazar

Bünyamin Yazı Dizisi - 5 "Küreğinin götürdüğü yere git"

Ahh ahh yaz geldi hele temmuz geldi. iyice buharlaşmaya başladım bünyamin. biz yokken neler olmuş neler

-neler?

ulan geri zekalı seni de adamdan sayıyorum...Dur anlatacağım

bir, sıkıldım yahu.
malum dizi sezon finali yaptı.espriler gırla gitti. eh ya yeter aq.
adını feriha koyarsan olacağı bu. sen çocuğun adını melissa koy, selen koy,  hiç olmadı yosun koy da bakalım hayatında hiç dram oluyor mu?

e akp artık ferman çıkarmış:
''başörtünüzü evinizde takın, dilinizi evinizde konuşun'' büyütmeyin bu olayları!!! ve intikam zamanı: içkinizi evinizde için!

oldu gözlerim doldu...
Allahını seven üstüme ege sahillerini atsın.

Zaten istatistiklere göre tatilde şezlongda dizleri gözükecek şekilde deniz fotoğrafı çekip paylaşan kadınlar parti kursalar iktidar olabilirlermiş Bünyamin.

Bizim yerimize her şeyi önceden yaşayıp şarkı haline getirdiğin ve bize sadece dinleyip ah ulan demeyi bıraktığın için sezen aksuya teşekkürü borç biliyorum.dün onun doğum günüydü. kendi başıma kutladım.

isyanbul mevzusu geçen hafta bize şalterleri iyice arttırdı Bünyamin. köprüde top oynayanlar mı desen, trafikten bunalıp atlayanlar mı desen..ne ararsan vardı...

Bu yaz çektiğimiz trafik çilesinin ardırdan da biri çıkıp "ama akpli belediyeler de çok iyi çalışıyor" derse kafasına metrobüsle vurucam.

aslında sorun gadri topbaşştı.yooo...
sorun Kadir Topbas'in tatile gitmesi degil, tatile cikmadan hacetini İstanbul'un ustunde gidermesiydi.

Anneler için ayrı facebook, eski sevgililer için ayrı twitter, ayaklar için de ayrı instagram açılırsa belki huzur bulabiliriz bu saatten sonra...

ha beckham ile tom cruise yiyyişti geçen hafta...
tom cruise bu boyuyla sülün gibi kadınları ve de gül gibi david beckham'ı götürdüğüne göre bu scientology'de var bi hikmet bÜnyamin ya bizde mi gidek.


Bünyamin,bu ülkede penis büyütücünün deodoranttan daha cok satıldığına eminim artık.

Birini orgazm edemiyorken 4 kadın isteyen erkeklerin altyapısız özgüvenlerine hayranım çünkü.ben herkesle yatayım ama karım bakire olsun mantığı ''başka bir erkekle karşılaştırılamayayım, başarısızlığım anlaşılmasın'' zihniyetidir bu patlama Bünyamin.

cüneyt özdemir yazdı.oha dedim ya.
maça Kızı'na gidip 1 ayran 1 lahmacuna 50 tl veren var mı aranızda? Galata Köprüsünü uygun fiyata satabilirim, akıllı yatırımcılar arıyorum.ara bünyamin.

efes one love festivali için eypülü yiğitler ayağa kalkmışlar...Eyüp Sultan Camii avlusunda birayla birbirimiziıslatıp sevişicez falan mı sanıyolar acaba?

Bünyamin lütfen Eyüp'te yerlere oturup bira falan içme, bazıları kendini Allah sanıyor ve günah yazıyor.

Sibel Üresin vardı birde geçenlerde.kocasına başkasına öneren kadın.Allam ya.facebook üzerinden arkadaş öner sanıyo galiba durumu.kapalı ya.açık bi hatun yapsa kaşşarın önde gideni motor oldurdu.

Sibelcim, kocanın libidosunun düşüklüğünü sana bakarak anlayabiliyoruz. Adam seksten soğumuştur, Adriana Lima'yı tavsiye etsen nafile.

neyse ya bugünlük yaz tatili buhran isyanbul ve falan filanlarla ilgili şey ettirmelerim sonunda size tavsiyem.açılın denize maviye yüzün benim içinde..

e ne demiş kayıkçı?

"Küreğinin götürdüğü yere git"


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder